marți, 10 noiembrie 2009

Noul genocid alimentar ce va intra in vigoare la 31 decembrie 2009!!!

Codex Alimentarius este unul din cele mai bine păstrate „secrete deschise” ale guvernanţilor din umbră (Grupul Bilderberg), ce va intra în vigoare la 31 decembrie 2009!!!

Codex Alimentarius va reseta standardele de siguranţă alimentară, regulile şi reglementările în vigoare în peste 180 de ţări, adică 97% din populaţia lumii, Romania aflandu-se si ea pe lista!

Pe 31 decembrie 2009 se intentioneaza, la nivel mondial, implementarea fortata a legii numite CODEX ALIMENTARIUS, denumire latina, care se traduce prin Legea produselor alimentare sau Codul produselor alimentare (Comisia de comert ce a lucrat la acest cod criminal este condusa de OMS - Organizatia Mondiala a Sanatatii – aceeasi care ne-a manipulat ordinar cu tot felul de virusi, ultimul scos pe piata fiind “virsul gripei porcine” si FAO – Organizatia pentru Alimente si Agricultura a SUA) care, in fapt, va declansa un GENOCID ALIMENTAR PLANETAR, al caror victime umane, se estimeaza, vor ajunge la aproximativ 3 miliarde.

Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii produsele naturale (lapte, carne, peste, usturoi, menta etc.), orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Printre alte aberatii, Codexul impune ca orice animal crescut pentru hrana umana sa fie tratat cu antibiotice si hormoni, alimentatia umana certificata legal trebuie iradiata cu Cobalt!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu